Skip to content

Kapsalon Hilversum

Dé kapsalon Hilversum waar u naar op zoek bent! Pascalle Hair & Beauty helpt u graag

Vindt u het ook zo lastig om een goede, maar vooral betrouwbare kapper Hilversum te vinden? U wilt natuurlijk uw kapsel volledig kunnen overlaten en toevertrouwen aan een expert en met een mooi, fris kapsel weer de deur uit kunnen gaan. Dan bent u bij kapsalon Hilversum van Pascalle Hair & Beauty aan het juiste adres! Mijn kapsalon is gevestigd bij mij aan huis in de omgeving van Hilversum. Bij mij kunt u terecht voor de beste adviezen over het verzorgen, knippen en verven van uw haar. Ik hou ervan om klanten weer te laten stralen door middel van een prachtig kapsel. Is uw haar ook toe aan een kappersafspraak? Bekijk de website voor de mogelijkheden en voor het maken van een afspraak.

De mogelijkheden van Pascalle Hair & Beauty

Bij mijn kapsalon Hilversum Pascalle Hair & Beauty kunt u zich volledig ontspannen als het gaat om uw kapsel. Als kapster heb ik al jaren ervaring en neem ik de tijd om het beste in uw haar naar boven te brengen. Naast dat ik gespecialiseerd ben als vrouwenkapster, ben ik ook ervaren als herenkapster en kinderkapster. Voor de heren is het mogelijk om bij mijn kapsalon Hilversum te wassen, knippen, drogen en te werk gaan met een tondeuse. Kinderen tot en met 14 jaar knip ik al voor €14,50! Mijn focus ligt als kapster voornamelijk op het knippen van vrouwen. U kunt bij mij namelijk voor diverse behandelingen terecht. Naast het wassen, knippen en föhnen kunt u bij mij ook terecht voor het verven van uw haar en het plaatsen van hairextensions Hilversum. Alle kapsels tover ik om tot iets prachtigs! Ook voor speciale gelegenheden help ik u graag verder.In mijn kapsalon Hilversum kunt u bij mij ook terecht voor visagie en werk ik als nagelstyliste.

Kapsalon Pascalle Hair & Beauty | Tijd voor een mooie coupe!

 Zo bent u niet alleen verzekerd van een mooi kapsel, maar ook van prachtige make-up en verzorgde nagels. Wie wil dat nou niet? Ideaal als u een bruiloft of andere gelegenheid heeft!

Wanneer zie ik u bij mijn thuissalon?

Of u nu een speciale gelegenheid heeft of gewoon toe bent aan iets nieuws, ik sta voor u klaar! Van het knippen en verven tot aan visagie en het verzorgen van de nagels, niks is bij mij te gek. Bij mijn kapsalon Hilversum kunt u terecht op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Ik ben telefonisch te bereiken, maar ook via Whatsapp of per e-mail. Bekijk de website voor mijn contactgegevens en wie weet zit u volgende week bij mij in de kappersstoel!