Skip to content

Kapper Hilversum

Op zoek naar een kapper Hilversum? Kom langs bij Pascalle Hair & Beauty!

De lente en zomer komen er weer aan en dan willen we graag dat ons kapsel er weer fris uitziet. Vaak krijgen we de neiging om ons haar korter te knippen zodra het weer lekkerder wordt. Dit komt omdat het in de zomer erg warm is en we niet met te lang haar rond willen lopen. Bij de kapper Hilversum van Pascalle Hair & Beauty bezorg ik u graag weer een prachtig en vooral gezond kapsel om de warme dagen weer door te komen. In mijn kapsalon Hilversum kunt u terecht voor allerlei verschillende behandelingen. Ik werk secuur en neem graag de tijd om het allerbeste uit uw uiterlijke verzorging naar boven te halen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan mijn website om in contact met mij te komen!

De heerlijkste behandelingen van Pascalle Hair & Beauty

Als kapster vind ik het belangrijk dat mijn klanten met een tevreden gevoel mijn kapsalon verlaten. Daarom bent u gegarandeerd van het mooiste resultaat tegen een eerlijk tarief. Ik ben vooral gespecialiseerd in het knippen van vrouwen, maar ook mannen en kinderen kunnen bij mij terecht. Voor de heren is het mogelijk om zich te laten wassen, knippen en drogen of te laten scheren met een tondeuse. Ik maak voor u graag de mooiste coupes. Naast het knippen, verven en föhnen, is het mogelijk voor de dames om ook te genieten van andere heerlijke behandelingen in mijn salon. Beauty staat bij mij centraal en daarom is het bij mij ook mogelijk om langs te komen voor visagie. Met speciale gelegenheden zorg ik ervoor dat u er weer fantastisch uitziet door middel van een prachtige make-up look. Om uw look volledig af te maken, ben ik ook werkzaam als nagelstyliste. Ook uw nagels dienen er namelijk verzorgt uit te zien! Bij mij wordt u dus volledig in de watten gelegd, heerlijk toch?

Uw nieuwe kapper in Hilversum! | Pascalle Hair & Beauty

Boek gauw uw afspraak bij uw nieuwe kapper Hilversum!

Of u uw haar nu wilt laten verven, hairextensions Hilversum wilt laten plaatsen of langs komt voor een mooie make-up look; u kunt gegarandeerd bij mij terecht! Ik geef u advies over wat het beste bij uw huid past en creëer vervolgens een mooi eindresultaat. Pascalle Hair & Beauty werkt alleen op afspraak. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, maar ook via e-mail of Whatsapp. Ik kijk ernaar uit om u volledig in de watten te mogen leggen en u weer te laten stralen door een van mijn behandelingen!