Skip to content

Hairextensions Hilversum

Laat de beste hairextensions Hilversum plaatsen bij Pascalle Hair & Beauty!

Tegenwoordig is het een opkomende trend aan het worden: het hebben van lang haar. U heeft het misschien wel eens voorbij zien komen op social media bij influencers. Steeds meer vrouwen gebruiken hairextensions Hilversum om de haren te verlengen en de mooiste kapsels te kunnen creëren. Wat nog het allerfijnste is aan het dragen van extensions, is dat het verschil tussen uw eigen haar en de extensions niet tot nauwelijks te zien is. Tijdens onze afspraak zal ik, als kapster, kijken naar het aantal hairextensions dat u nodig heeft en welke kleur het beste bij u past. Bent u nieuwsgierig naar de resultaten van klanten die u voorgingen? Bezoek de website van mijn kapsalon Hilversum om de eindresultaten te zien!

Het plaatsen van hairextensions Hilversum bij Pascalle Hair & Beauty

Als kapper Hilversum staat tevredenheid van mijn klanten en schoonheid centraal. Daarom vind ik het belangrijk dat het plaatsen van hairextensions Hilversum op een professionele en nauwkeurige manier wordt geplaatst. Bij mij is het mogelijk om twee verschillende soorten extensions te laten plaatsen. De eerste optie die ik aanbied is het plaatsen van ‘Royalty hairextensions’. Deze soort verkleuren, verdrogen en knopen niet omdat de haren puur behandeld zijn en niet met polyquaternium, siliconen of andere chemische middelen. Een ander soort extensions die ik kan plaatsen zijn de ‘microrings’. Deze hairextensions zijn voorzien van een klein wax staafje gemaakt van Italiaanse keratine. Door het te laten plaatsen met microrings zijn de extensions ook herbruikbaar. Zodra u een afspraak heeft gemaakt geef ik advies wat het beste bij uw haar past!

Hairextensions laten zetten bij Pascalle Hair & Beauty in Hilversum!

Nog meer behandelingen in mijn kapsalon

Naast mijn specialisatie op het gebied van hairextensions Hilversum, ben ik uiteraard ook open voor het knippen, verven en föhnen van vrouwen, mannen én kinderen! Voor de vrouwen bied ik ook diverse beauty behandelingen aan. Naast mijn kennis en expertise op het gebied van haar, kunt u bij mij ook terecht voor visagie en werk ik als nagelstyliste. Ik houd ervan om bezig te zijn met alles wat met beauty te maken heeft. Wat is er nu beter dan een prachtige uiterlijke verzorging te hebben?

Voor welke behandeling komt u langs bij mijn kapsalon?

Dat Pascalle Hair & Beauty u kan helpen met alles op het gebied van uiterlijke verzorging, daar kunt u niet meer omheen! Wilt u advies hebben op het gebied van hairextensions Hilversum, een verfkleur die bij u past of juist een unieke make-up look voor een speciale gelegenheid? Dit is allemaal mogelijk! Bekijk de website voor mijn contactgegevens om contact met mij op te nemen. Tijd om heerlijk te ontspannen in mijn salon!